Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballeros Locos Desastrosos Potentes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Seijas geeft een hoge lob. Polanco is nu in balbezit. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco verovert de bal door een tackle van achteren. Polanco geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Mathías verovert de bal door een tackle van achteren. Montana verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha onderschept slim de pass. Rocha schiet op doel. Portillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Locos - Desastrosos Potentes 1:0

10e minuut.
Molletones is nu in balbezit. Molletones geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Monagas de bal onder controle te krijgen. Arreaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Arreaza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Polanco probeert de bal aan de voet te houden. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Toloza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toloza krijgt een gele kaart. Reinoso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martínez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Albarrán probeert de bal met de borst te controleren. Arreaza rent richting de bal. Arreaza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Montana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cermeño. Hidalgo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lugo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso speelt de bal door. Seijas met een sublieme pass. Arreaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Arreaza draait met de bal, schiet en ... Contreras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Lozano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mathías heeft problemen om de bal te vangen. Rocha rent richting de bal. Rocha draait met de bal, schiet en ... Portillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Locos - Desastrosos Potentes 2:0

30e minuut.
Mathías is nu in balbezit. Landaeta is nu in balbezit. Rocha is nu in balbezit. Rocha draait met de bal, schiet en ... Loreto probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Mathías de bal onder controle te krijgen. Martínez rent richting de bal. Martínez passt de bal met de wreef. Arreaza is nu in balbezit. Arreaza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros Locos 45%, Desastrosos Potentes 55%.
Caballeros Locos - Desastrosos Potentes 2:0

50e minuut.
Toloza probeert naar een medespeler te passen. Mathías bereikt de bal nog maar net als eerste. Loreto onderschept slim de pass. Rocha rent richting de bal. Rocha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Rocha haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Landaeta de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hidalgo neemt de hoekschop. Mathías springt en kopt de bal. Portillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Contreras geeft de bal voor. Lozano kopt de bal weg. Martínez is nu in balbezit. Rocha onderschept slim de pass. Rocha geeft een hoge lob. Portillo bokst de bal weg. Mathías is nu in balbezit. Mathías schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Locos - Desastrosos Potentes 3:0

70e minuut.
Mathías onderschept slim de pass. Montana verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha begaat een overtreding. Rocha krijgt een gele kaart. Montana roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Montana kan niet meer verder spelen. Linárez komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Cermeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Linárez is nu in balbezit. Linárez passt de bal met de wreef. Arreaza is nu in balbezit. Arreaza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros Locos 39%, Desastrosos Potentes 61%.
Caballeros Locos - Desastrosos Potentes 3:0