Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Briz Revolucionarios UA
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Leañez kan de bal niet met de borst controleren. Leañez met een sublieme pass. Peña rent richting de bal. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Figueira geeft een lange en hoge pass. Inworp. Madroñero met de inworp. Leañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Leañez geeft de bal voor. Davalillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Di Giorgi kopt de bal weg. Salas heeft problemen om de bal te vangen. Reinoso rent richting de bal. Reinoso draait met de bal, schiet en ... Tarazona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Briz - Revolucionarios UA 1:0

15e minuut.
Daar is Rivero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leañez onderschept slim de pass. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Leañez verovert de bal door een tackle van achteren. Leañez geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Leañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Leañez speelt de bal door. Peña is nu in balbezit. Silva onderschept slim de pass. Silva schiet op doel. Davalillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Briz - Revolucionarios UA 1:1

33e minuut.
Leañez rent richting de bal. Leañez speelt de bal door. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel. Figueira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Briz - Revolucionarios UA 1:2

39e minuut.
Figueira geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madroñero met de inworp. Leañez rent richting de bal. Leañez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Arévalo kopt de bal weg. Rojo heeft problemen om de bal te vangen. Leañez met een sublieme pass. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Briz - Revolucionarios UA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Briz 55%, Revolucionarios UA 45%.
Real Briz - Revolucionarios UA 1:3

49e minuut.
Rojo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mercedes komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Arévalo rent richting de bal. Arévalo geeft een hoge lob. Figueira rent richting de bal. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Villareal geeft een hoge lob. Daar is García Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arévalo is nu in balbezit. Villareal verovert de bal door een tackle van achteren. Villareal geeft een lange en hoge pass. Tarazona bokst de bal weg.

61e minuut.
Aguirre speelt de bal door. Leañez rent richting de bal. Leañez passt de bal met de wreef. Silva rent richting de bal. Silva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Madroñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Primera rent richting de bal. Primera geeft een lange en hoge pass. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Mercedes speelt de bal door. Di Giorgi rent richting de bal. Di Giorgi geeft een hoge lob. Mercedes is nu in balbezit. Mercedes geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Briz 42%, Revolucionarios UA 58%.
Real Briz - Revolucionarios UA 1:3