Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palomares fc Rosmini FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


30e minuut.
Ordáz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hernández is nu in balbezit. Hernández geeft een hoge lob. Petit is nu in balbezit. Petit haalt uit met een fantastische trap. Elie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palomares fc 63%, Rosmini FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Palomares fc - Rosmini FC 0:0

55e minuut.
Chacón rent richting de bal. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Petit rent richting de bal. Petit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Doeltrap. Elie met een harde bal richting middenveld. Hernández kopt de bal weg. Petit is nu in balbezit. Petit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Guevara rent richting de bal. Guevara met een sublieme pass. Klungelig pakt Olivera de bal. Palacios rent richting de bal. Palacios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Sarcos heeft problemen om de bal te vangen. Febles is nu in balbezit. Febles passt de bal in één keer door. Arnáudez is nu in balbezit. Arnáudez geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Olivera rent richting de bal. Febles verovert de bal door een tackle van achteren. Febles met een sublieme pass. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Palomares fc - Rosmini FC 0:1

63e minuut.
Petit speelt de bal door. Montenegro speelt de bal door. Sarcos is nu in balbezit. Febles onderschept slim de pass. Febles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Chacón rent richting de bal. Montenegro is nu in balbezit. Chacón verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández geeft een hoge lob. Elie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palomares fc 41%, Rosmini FC 59%.
Palomares fc - Rosmini FC 0:1