Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centauros FC gyonon19
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte passt de bal zonder na te denken. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centauros FC - gyonon19 0:1

9e minuut.
Espinoza geeft een hoge lob. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Centauros FC - gyonon19 0:2

14e minuut.
Padrón kan de bal niet met de borst controleren. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes passt de bal met de wreef. Cadíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadíz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ferraresi is nu in balbezit. Villa verovert de bal door een tackle van achteren. Villa met een sublieme pass. Cichero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centauros FC - gyonon19 0:3

36e minuut.
Palacios rent richting de bal. Cadíz onderschept slim de pass. Cadíz passt de bal met de wreef. Mendes rent richting de bal. Mendes draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Padrón met een sublieme pass. Guevara rent richting de bal. Robles maakt een afschuwelijke overtreding. Robles krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centauros FC 55%, gyonon19 45%.
Centauros FC - gyonon19 0:3

57e minuut.
Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Robles geeft een hoge lob. Inworp. Guevara met de inworp. Villa geeft een lange en hoge pass. Portillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cichero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Centauros FC - gyonon19 0:4

71e minuut.
Canelón bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelón met een sublieme pass. Pulido is nu in balbezit. Cadíz verovert de bal door een tackle van achteren. Cadíz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Espinoza is nu in balbezit. Canelón onderschept slim de pass. Canelón passt de bal met de wreef. Cadíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadíz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Roque bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes onderschept slim de pass. Mendes passt de bal in één keer door. Cadíz rent richting de bal. Cadíz haalt uit met een fantastische trap. Mangana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centauros FC 42%, gyonon19 58%.
Centauros FC - gyonon19 0:4