Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Castores Loros del Zulia
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Betancourt onderschept slim de pass. Salazar speelt de bal door. Klungelig pakt Pulgar de bal. Pulgar haalt uit met een fantastische trap. Arango verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea onderschept slim de pass. Perea probeert naar een medespeler te passen. Michelena is nu in balbezit. Michelena schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Almarza rent richting de bal. Betancourt is nu in balbezit. Michelena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Michelena krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarza onderschept slim de pass. Almarza passt de bal met de wreef. Luzardo is nu in balbezit. Luzardo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Castores 53%, Loros del Zulia 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Castores - Loros del Zulia 0:0

55e minuut.
Áñez is nu in balbezit. Guevara rent richting de bal. Zauner rent richting de bal. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Castores - Loros del Zulia 1:0

56e minuut.
Almarza rent richting de bal. Pulgar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Almarza raakt geblesseerd tijdens het duel. Almarza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Estrada rent richting de bal. Estrada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Michelena rent richting de bal. Almarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarza met een sublieme pass. Pulgar rent richting de bal. Pulgar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cichero is nu in balbezit. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara passt de bal zonder na te denken. Estrada rent richting de bal. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dudamel probeert de bal aan de voet te houden. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada speelt de bal door. Guevara rent richting de bal. Guevara schiet op doel. Paal!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villanueva met de inworp. Luzardo speelt de bal door. Estrada is nu in balbezit. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Castores 41%, Loros del Zulia 59%.
Los Castores - Loros del Zulia 1:0