Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Don Bosco fc Egcrfc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Sucre passt de bal zonder na te denken. Davalillo is nu in balbezit. Soto onderschept slim de pass. Soto speelt de bal door. Vivas onderschept slim de pass. Fuenmayor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Arcay bereikt de bal nog maar net als eerste. Scovino maakt een afschuwelijke overtreding. Arcay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Echeto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fedor is nu in balbezit. Fedor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Anzola rent richting de bal. Elie speelt de bal door. Navea rent richting de bal. Oviedo onderschept slim de pass. Oviedo met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Don Bosco fc 43%, Egcrfc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Don Bosco fc - Egcrfc 0:0

51e minuut.
Arcay rent richting de bal. Arcay speelt de bal door. Meza rent richting de bal. Meza haalt uit met een fantastische trap. Alfaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Don Bosco fc - Egcrfc 1:0

58e minuut.
Anzola rent richting de bal. Anzola geeft de bal voor. Daar is Echeto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scovino bereikt de bal nog maar net als eerste. Scovino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Arcay met een sublieme pass. Meza is nu in balbezit. Meza probeert naar een medespeler te passen. Fedor is nu in balbezit. Fedor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Don Bosco fc - Egcrfc 2:0

85e minuut.
Sucre is nu in balbezit. Sucre speelt de bal door. Altuve is nu in balbezit. Altuve schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Don Bosco fc - Egcrfc 2:1

90e minuut.
Barroso met een sublieme pass. Sucre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucre passt de bal in één keer door. Altuve is nu in balbezit. Altuve draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Don Bosco fc 54%, Egcrfc 46%.
Don Bosco fc - Egcrfc 2:1