Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nacionales Rápidos CARABOBO SPORST
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Colmenares passt de bal met de wreef. Dudamel is nu in balbezit. Ariza is nu in balbezit. Dudamel onderschept slim de pass. Dudamel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Andrade met de inworp. Noguera geeft de bal voor. Klungelig pakt Faríñez de bal. Faríñez schiet op doel. Arango Saenz kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ribera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribera probeert naar een medespeler te passen. Concepción rent richting de bal. Dudamel verovert de bal door een tackle van achteren. Dudamel geeft een hoge lob. Bencomo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacionales Rápidos - CARABOBO SPORST 0:1

37e minuut.
Maurel is nu in balbezit. Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas passt de bal zonder na te denken. Bustamante is nu in balbezit. Bustamante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacionales Rápidos 60%, CARABOBO SPORST 40%.
Nacionales Rápidos - CARABOBO SPORST 0:1

47e minuut.
Dudamel met een sublieme pass. Ribera rent richting de bal. Ribera met een sublieme pass. Dudamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudamel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Ribera geeft de bal voor. Monsalve rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bustamante. Bustamante krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante onderschept slim de pass. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante verovert de bal door een tackle van achteren. Bustamante draait met de bal, schiet en ... Paal! Bencomo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacionales Rápidos 47%, CARABOBO SPORST 53%.
Nacionales Rápidos - CARABOBO SPORST 0:1