Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:10
  • Competitiewedstrijd: League V 1
  • Stadion: Ağrı Sk Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2137
Ağrı Sk Başkurt spor
Normal Tactiek 352
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


20e minuut.
Karaca met een snelle inworp. Yoğurtçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Şanlıurfa ... Strafschop! Şanlıurfa krijgt een gele kaart. Yoğurtçu raakt geblesseerd tijdens het duel. Yoğurtçu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ağrı Sk - Başkurt spor 1:0

35e minuut.
Akdağ rent richting de bal. Yoğurtçu rent richting de bal. Akdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ draait met de bal, schiet en ... Kesken probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ağrı Sk - Başkurt spor 2:0

37e minuut.
Öztaş is nu in balbezit. Akdağ rent richting de bal. Akdağ geeft de bal voor. Yoğurtçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğurtçu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Şakır kopt de bal weg. Şanlıurfa rent richting de bal. Şanlıurfa met een sublieme pass. Erdemsoy rent richting de bal. Erdemsoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ağrı Sk 43%, Başkurt spor 57%.
Ağrı Sk - Başkurt spor 2:0

59e minuut.
Ötkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaban verovert de bal door een tackle van achteren. Yaban passt de bal in één keer door. Toraman is nu in balbezit. Toraman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Öztaş geeft de bal voor. Kırklarelililer kopt de bal weg. Haki heeft problemen om de bal te vangen. Toraman rent richting de bal. Toraman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Öztaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haki is nu in balbezit. Toraman verovert de bal door een tackle van achteren. Toraman geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ağrı Sk 40%, Başkurt spor 60%.
Ağrı Sk - Başkurt spor 2:0