Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SilivriSaraySpor çorluspor1947
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Sevginoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Karael met een snelle inworp. Klungelig pakt Pektemek de bal. Pektemek onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat. Özerdenerli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SilivriSaraySpor - çorluspor1947 0:1

11e minuut.
Pektemek rent richting de bal. Nurdağı verovert de bal door een tackle van achteren. Nurdağı met een sublieme pass. Dolgun rent richting de bal. Dolgun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pektemek is nu in balbezit. Nurdağı onderschept slim de pass. Nurdağı passt de bal in één keer door. Dolgun rent richting de bal. Dolgun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dolgun probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nurdağı de bal. Uncu onderschept slim de pass. Dolgun verovert de bal door een tackle van achteren. Dolgun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Aytepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytepe passt de bal met de wreef. Dolgun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgun draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bakkal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dolgun rent richting de bal. Dolgun schiet op doel. Özerdenerli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SilivriSaraySpor - çorluspor1947 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SilivriSaraySpor 63%, çorluspor1947 37%.
SilivriSaraySpor - çorluspor1947 0:2

67e minuut.
Aytepe rent richting de bal. Aytepe passt de bal met de wreef. Nurdağı rent richting de bal. Nurdağı schiet op doel. Özerdenerli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SilivriSaraySpor - çorluspor1947 0:3

82e minuut.
Bigalı probeert naar een medespeler te passen. Pektemek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pektemek speelt de bal door. Akkaya is nu in balbezit. Akkaya geeft de bal voor. Kemalistoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SilivriSaraySpor - çorluspor1947 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SilivriSaraySpor 51%, çorluspor1947 49%.
SilivriSaraySpor - çorluspor1947 1:3