Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:10
  • Competitiewedstrijd: League V 1
  • Stadion: Toki Spor Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1319
Genç SK Aslanspor98
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Tanrıöver passt de bal met de wreef. Anadolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özçelik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özçelik krijgt een gele kaart.

18e minuut.
İstanbullu rent richting de bal. İstanbullu passt de bal met de wreef. Acemoğlu rent richting de bal. Acemoğlu schiet op doel. Almaz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Genç SK - Aslanspor98 1:0

19e minuut.
Altay is nu in balbezit. Altay met een sublieme pass. Daar is Ataroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acemoğlu rent richting de bal. Acemoğlu schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Acemoğlu rent richting de bal. Erşahin verovert de bal door een tackle van achteren. Erşahin geeft een lange en hoge pass. Altay is nu in balbezit. Altay schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gümüşgöz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Göztepe met een sublieme pass. Erşahin heeft problemen om de bal te vangen. Erşahin geeft een lange en hoge pass. Altay is nu in balbezit. Altay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Genç SK - Aslanspor98 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genç SK 51%, Aslanspor98 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Genç SK - Aslanspor98 1:1

58e minuut.
Gümüşkent probeert de bal aan de voet te houden. Sadıkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşerler verovert de bal door een tackle van achteren. Beşerler geeft een hoge lob. Daar is Acemoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Günan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Anadolu met een snelle inworp. Ataroğlu rent richting de bal. Ataroğlu geeft een lange en hoge pass. Özkan rent richting de bal. Erşahin geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genç SK 40%, Aslanspor98 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Genç SK - Aslanspor98 1:1