Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bağlarbaşı fc altınkum SK
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


24e minuut.
Durmaz rent richting de bal. Elçin onderschept slim de pass. Elçin met een sublieme pass. Eliaçık is nu in balbezit. Eliaçık draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sümer probeert naar een medespeler te passen. Güzel met een sublieme pass. Eliaçık rent richting de bal. Eliaçık schiet op doel. Hunsoy probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Güzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güzel geeft een hoge lob. Cabbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabbar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bağlarbaşı fc - altınkum SK 1:0

45e minuut.
Eliaçık raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Şehitkamil komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bağlarbaşı fc 42%, altınkum SK 58%.
bağlarbaşı fc - altınkum SK 1:0

48e minuut.
Canyiğit onderschept slim de pass. Canyiğit geeft een hoge lob. Durmaz heeft problemen om de bal te vangen. Güzel verovert de bal door een tackle van achteren. Güzel haalt uit met een fantastische trap. Afşin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Güzel passt de bal in één keer door. Elçin is nu in balbezit. Elçin passt de bal met de wreef. Erçetin rent richting de bal. Erçetin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
İşler rent richting de bal. Aytepe is nu in balbezit. Aytepe geeft een hoge lob. Şehitkamil rent richting de bal. Şehitkamil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bağlarbaşı fc - altınkum SK 2:0

73e minuut.
Durmaz rent richting de bal. Durmaz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Savaşır de bal. Kurbağa rent richting de bal. Kurbağa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bağlarbaşı fc - altınkum SK 2:1

81e minuut.
Elbistanlı rent richting de bal. Elbistanlı geeft een hoge lob. Şehitkamil rent richting de bal. Şehitkamil haalt uit met een fantastische trap. Afşin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bağlarbaşı fc - altınkum SK 3:1

84e minuut.
Pekel met een sublieme pass. Güzel rent richting de bal. Güzel speelt de bal door. Şehitkamil is nu in balbezit. Şehitkamil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bağlarbaşı fc 30%, altınkum SK 70%.
bağlarbaşı fc - altınkum SK 3:1