Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 6
  • Stadion: Lever Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1554
Lever BEŞİKTAŞ bjk
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Hakkarililer is nu in balbezit. Hakkarililer passt de bal in één keer door. Aydınlık is nu in balbezit. Çolakgazi onderschept slim de pass. Çolakgazi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lever - BEŞİKTAŞ bjk 0:1

17e minuut.
Bekiroğlu is nu in balbezit. Bekiroğlu geeft een hoge lob. Bağcı kopt de bal weg. Cavcav bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavcav haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lever - BEŞİKTAŞ bjk 1:1

35e minuut.
Cavcav heeft problemen om de bal te vangen. Cavcav passt de bal in één keer door. Tandoğan rent richting de bal. Cavcav onderschept slim de pass. Cavcav schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lever 47%, BEŞİKTAŞ bjk 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lever - BEŞİKTAŞ bjk 1:1

56e minuut.
İzgün bereikt de bal nog maar net als eerste. İzgün passt de bal met de wreef. Çolakgazi rent richting de bal. Çolakgazi haalt uit met een fantastische trap. İzmir heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Bağcı de bal. Haspolatkan rent richting de bal. Haspolatkan passt de bal met de wreef. Çolakgazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çolakgazi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Inworp. Uşaklılar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Haspolatkan de bal. Gülkemer rent richting de bal. Gülkemer schiet op doel. Aydoğdu bokst de bal weg.

65e minuut.
Bağcı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Bekiroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Uşaklılar de bal. Uşaklılar geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aydoğdu met een harde bal richting middenveld. Aracı kopt de bal weg. Gülkemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülkemer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lever 48%, BEŞİKTAŞ bjk 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lever - BEŞİKTAŞ bjk 1:1