Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 6
  • Stadion: Koyarlar Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1394
Koyarlar kestel fc
Normal Tactiek Sweep
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 21.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Karamuratoğlu passt de bal zonder na te denken. Kayapınar rent richting de bal. Kayapınar probeert naar een medespeler te passen. Sırdaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırdaş geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Yenice onderschept slim de pass. Kayapınar rent richting de bal. Kayapınar probeert naar een medespeler te passen. Zaferekoşan is nu in balbezit. Zaferekoşan schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Birecik probeert naar een medespeler te passen. Kırşehir rent richting de bal. Kırşehir draait met de bal, schiet en ... Elazığlılar speelt de bal door. Çopan controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Koyarlar - kestel fc 0:1

43e minuut.
Kafkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Birecik onderschept slim de pass. Birecik passt de bal in één keer door. Kırşehir rent richting de bal. Kırşehir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koyarlar 46%, kestel fc 54%.
Koyarlar - kestel fc 0:1

49e minuut.
Bursalıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Osmaniyelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayapınar onderschept slim de pass. Kafkas rent richting de bal. Kafkas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Hanefi speelt de bal door. Kırşehir is nu in balbezit. Kırşehir passt de bal in één keer door. Yemişçi is nu in balbezit. Yemişçi geeft de bal voor. Köylüoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Koçaner rent richting de bal. Hakkarililer onderschept slim de pass. Hakkarililer speelt de bal door. Zaferekoşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferekoşan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Zaferekoşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakkarililer bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenice rent richting de bal. Zaferekoşan is nu in balbezit. Zaferekoşan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koyarlar 51%, kestel fc 49%.
Koyarlar - kestel fc 0:1