Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:09
  • Competitiewedstrijd: League V 6
  • Stadion: Lever Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1905
Lever Fenerbahç07
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 21.8
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Dinçbaş met een sublieme pass. Ankaralıoğlu rent richting de bal. Ankaralıoğlu passt de bal met de wreef. Babacan rent richting de bal. Babacan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lever - Fenerbahç07 0:1

8e minuut.
Gülkemer is nu in balbezit. Dinçbaş verovert de bal door een tackle van achteren. Dinçbaş passt de bal in één keer door. Ankaralıoğlu is nu in balbezit. Ankaralıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Arsuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Ankaralıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankaralıoğlu passt de bal in één keer door. Babacan is nu in balbezit. Babacan schiet op doel. İzmir probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lever - Fenerbahç07 0:2

22e minuut.
Dinçbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçbaş passt de bal zonder na te denken. Babacan rent richting de bal. Babacan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert İzmir de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Inworp. Sandalcı met de inworp. Birsel is nu in balbezit. Birsel geeft een hoge lob. Babacan krijgt zijn hoofd ertegen. Arsuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gülkemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülkemer speelt de bal door. Vanlı rent richting de bal. Cavcav bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavcav draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Birsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Birsel probeert naar een medespeler te passen. Ankaralıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Babacan rent richting de bal. Babacan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ataer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dinçbaş is nu in balbezit. Babacan is nu in balbezit. Babacan draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lever 54%, Fenerbahç07 46%.
Lever - Fenerbahç07 0:2

48e minuut.
Sandalcı passt de bal zonder na te denken. Birsel speelt de bal door. Babacan is nu in balbezit. Babacan haalt uit met een fantastische trap. İzmir probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sandalcı heeft problemen om de bal te vangen. Uşaklılar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sandalcı. Sandalcı krijgt een gele kaart.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uşaklılar neemt de hoekschop. Daar is Aracı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavcav is nu in balbezit. Cavcav schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lever - Fenerbahç07 1:2

77e minuut.
Gülkemer rent richting de bal. Dinçbaş is nu in balbezit. Gülkemer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dinçbaş roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dinçbaş kan niet meer verder spelen. Tospatlı komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Vanlı de bal onder controle te krijgen. Gülkemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülkemer passt de bal met de wreef. Cavcav is nu in balbezit. Cavcav haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lever 41%, Fenerbahç07 59%.
Lever - Fenerbahç07 1:2