Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 18:10
  • Competitiewedstrijd: League V 7
  • Stadion: BESlKTAS Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1245
HERMEX enivici
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Canseven is nu in balbezit. Şanver rent richting de bal. Canseven rent richting de bal. Şanver is nu in balbezit. Şanver schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Çiftçi met de inworp. Şanver bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanver probeert naar een medespeler te passen. Canseven bereikt de bal nog maar net als eerste. Canseven draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ordulu is nu in balbezit. Ordulu passt de bal in één keer door. Canseven bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanver is nu in balbezit. Şanver haalt uit met een fantastische trap. Asaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ayıboğan probeert de bal aan de voet te houden. Erzurumluoğlu rent richting de bal. Şanver is nu in balbezit. Canseven is nu in balbezit. Canseven schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Erzurumluoğlu rent richting de bal. Şanver rent richting de bal. Canseven is nu in balbezit. Şanver rent richting de bal. Şanver haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Şanver passt de bal met de wreef. Canseven is nu in balbezit. Sağlamsoy begaat een overtreding. Sağlamsoy krijgt een gele kaart. Canseven raakt geblesseerd tijdens het duel. Urtekin wilt de vrije trap nemen. Asaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Canseven is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HERMEX 74%, enivici 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HERMEX - enivici 0:0

46e minuut.
Özden onderschept slim de pass. Urtekin rent richting de bal. Özden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özden krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Urtekin rent richting de bal. Urtekin probeert naar een medespeler te passen. Şanver is nu in balbezit. Şanver schiet op doel. Ayıboğan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Asaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Ordulu rent richting de bal. Ordulu geeft een hoge lob. Birsöz is nu in balbezit. Canseven onderschept slim de pass. Canseven schiet op doel. Asaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Urtekin probeert de bal aan de voet te houden. Özerdenerli rent richting de bal. Özerdenerli geeft een hoge lob. Bolkan rent richting de bal. Bolkan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Daar is Urtekin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şanver probeert naar een medespeler te passen. Canseven bereikt de bal nog maar net als eerste. Canseven haalt uit met een fantastische trap. Asaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HERMEX - enivici 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HERMEX 64%, enivici 36%.
HERMEX - enivici 0:1