Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe ⭐ Altınkumspor
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 22.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Ceviz verovert de bal door een tackle van achteren. Tarkan onderschept slim de pass. Hakkarilioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakkarilioğlu draait met de bal, schiet en ... Tarkan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pideci is nu in balbezit. Pideci geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Soyer de bal onder controle te krijgen. Burak is nu in balbezit. Burak schiet op doel. Sarı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Tekdemir verovert de bal door een tackle van achteren. Tekdemir passt de bal met de wreef. Soyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pideci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pideci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Tarkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertekin rent richting de bal. Tarkan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tarkan krijgt een gele kaart. Ertekin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ertekin met een snel genomen vrije trap. Sarı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Ceviz rent richting de bal. Viranşehir onderschept slim de pass. Viranşehir speelt de bal door. Yeşiltaş is nu in balbezit. Yeşiltaş draait met de bal, schiet en ... Töre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çelikbilek met een snelle inworp. Göçmez is nu in balbezit. Göçmez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Viranşehir speelt de bal door. Ertekin is nu in balbezit. Hakkarilioğlu begaat een overtreding. Hakkarilioğlu krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Burak is nu in balbezit. Burak passt de bal met de wreef. Tarkan speelt de bal door. Hakkarilioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakkarilioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe ⭐ - Altınkumspor 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe ⭐ 70%, Altınkumspor 30%.
Fenerbahçe ⭐ - Altınkumspor 0:1

49e minuut.
Viranşehir passt de bal in één keer door. Hakkarilioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ceviz. Ceviz krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Göçmez passt de bal in één keer door. Sayar is nu in balbezit. Sayar passt de bal in één keer door. Hakkarilioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakkarilioğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe ⭐ 60%, Altınkumspor 40%.
Fenerbahçe ⭐ - Altınkumspor 0:1