Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceylanpınarspor Mavi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Sal rent richting de bal. Neşeli onderschept slim de pass. Neşeli passt de bal met de wreef. Altınyunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınyunus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
İlke kopt de bal weg. Kunduracı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracı passt de bal in één keer door. Bilgenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgenç schiet op doel. Gülenyüz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Sal bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınyunus rent richting de bal. Sal verovert de bal door een tackle van achteren. Bilgenç is nu in balbezit. Bilgenç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bilgenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolulular verovert de bal door een tackle van achteren. Bolulular met een sublieme pass. Neşeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşeli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sal onderschept slim de pass. Sal met een sublieme pass. Duman is nu in balbezit. Duman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ceylanpınarspor - Mavi 1:0

20e minuut.
İskenderun bereikt de bal nog maar net als eerste. İlke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. İskenderun raakt geblesseerd tijdens het duel. İskenderun met een snel genomen vrije trap. Neşeli heeft problemen om de bal te vangen. İlke is nu in balbezit. Altınyunus rent richting de bal. Altınyunus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Adanalı kopt de bal weg. Bilgenç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bolulular bereikt de bal nog maar net als eerste. Duman verovert de bal door een tackle van achteren. Duman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kütahyalılar speelt de bal door. Sal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altınyunus. Altınyunus krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Pehlivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivan geeft de bal voor. Tınaz met een sublieme pass. Neşeli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neşeli haalt uit met een fantastische trap. Yatmaz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ceylanpınarspor - Mavi 1:1

34e minuut.
Sal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sal passt de bal zonder na te denken. İlke met een sublieme pass. Neşeli rent richting de bal. Neşeli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bolulular passt de bal in één keer door. Neşeli is nu in balbezit. Havutçu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Havutçu krijgt een gele kaart. Neşeli moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Neşeli kan niet meer verder spelen. Uzal komt het veld opgelopen. Altınyunus legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceylanpınarspor 48%, Mavi 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ceylanpınarspor - Mavi 1:1

66e minuut.
Yenikonak met een snelle inworp. Daar is Kunduracı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunduracı geeft een hoge lob. İlke rent richting de bal. İlke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
İlke passt de bal met de wreef. Bilgenç geeft de bal voor. Pehlivan is nu in balbezit. Şener is nu in balbezit. Şener schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Altınyunus is nu in balbezit. Altınyunus met een sublieme pass. Havutçu is nu in balbezit. Uzal rent richting de bal. Uzal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceylanpınarspor - Mavi 1:2

88e minuut.
İskenderun heeft problemen om de bal te vangen. Bilgenç bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van İskenderun. İskenderun krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceylanpınarspor 42%, Mavi 58%.
Ceylanpınarspor - Mavi 1:2