Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BeşiktaşJk. kartalsporfk
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Yoluyokuş geeft een hoge lob. Inworp. Kanar met de inworp. Hakkarililer rent richting de bal. Hakkarililer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hakkarililer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezgili rent richting de bal. Sezgili probeert naar een medespeler te passen. Gençoğlu rent richting de bal. Gençoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
İstanbullular rent richting de bal. Paşaoğlu begaat een overtreding. İstanbullular is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. İstanbullular zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Adıgüzel de bal. Yola rent richting de bal. Yola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ergani geeft een lange en hoge pass. Kanar kopt de bal weg. Yoluyokuş probeert de bal aan de voet te houden. Altındiş is nu in balbezit. Altındiş haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ata speelt de bal door. Gençoğlu is nu in balbezit. Gençoğlu speelt de bal door. Yola rent richting de bal. Yola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BeşiktaşJk. 47%, kartalsporfk 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BeşiktaşJk. - kartalsporfk 0:0

51e minuut.
Toktamış onderschept slim de pass. Sezgili is nu in balbezit. Sezgili geeft een hoge lob. Yola bereikt de bal nog maar net als eerste. Yola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Hakkarililer rent richting de bal. Sezgili onderschept slim de pass. Sezgili passt de bal zonder na te denken. Yola rent richting de bal. Yola draait met de bal, schiet en ... Göktepe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Afşar bereikt de bal nog maar net als eerste. Afşar geeft een lange en hoge pass. Onay onderschept slim de pass. Hakkarililer is nu in balbezit. Hakkarililer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Burak is nu in balbezit. Gençoğlu onderschept slim de pass. Gençoğlu speelt de bal door. Yola bereikt de bal nog maar net als eerste. Yola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gençoğlu passt de bal in één keer door. Yola rent richting de bal. Burak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burak krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Paşaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Onay bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altındiş. Altındiş krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Ergani trapt de bal weg. Afşar kopt de bal weg. Susuzoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Altındiş is nu in balbezit. Altındiş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Aktaş met een sublieme pass. Gençoğlu heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burak. Burak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BeşiktaşJk. 59%, kartalsporfk 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BeşiktaşJk. - kartalsporfk 0:0