Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karapanterler Elazığspor FK
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Türkinan speelt de bal door. Tekirdağlılar is nu in balbezit. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekirdağlılar onderschept slim de pass. Tekirdağlılar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Özbilginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Topsuz onderschept slim de pass. Topsuz speelt de bal door. Tekirdağlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekirdağlılar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ankaralıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Türkinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkinan met een sublieme pass. Tekirdağlılar is nu in balbezit. Tekirdağlılar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Klungelig pakt Yörükali de bal. Asilkurt is nu in balbezit. Buluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt onderschept slim de pass. Asilkurt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tutkun geeft een hoge lob. Türkinan kopt de bal weg. Tekirdağlılar is nu in balbezit. Tekirdağlılar schiet op doel. Gezmiş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karapanterler - Elazığspor FK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karapanterler 39%, Elazığspor FK 61%.
Karapanterler - Elazığspor FK 1:0

48e minuut.
Kaskat probeert naar een medespeler te passen. Topsuz kopt de bal weg. Tekirdağlılar heeft problemen om de bal te vangen. Türkinan rent richting de bal. Türkinan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Özbilginer de bal onder controle te krijgen. Topsuz speelt de bal door. Ankaralıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankaralıoğlu geeft een lange en hoge pass. Sarıbaş kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Mersinlioğlu met een sublieme pass. Asilkurt is nu in balbezit. Buluş is nu in balbezit. Asilkurt onderschept slim de pass. Asilkurt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Güneyer geeft de bal voor. Inworp. Sarıbaş met een snelle inworp. Tutkun rent richting de bal. Tutkun geeft een hoge lob. Gezmiş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Güneyer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarıbaş met de inworp. Tutkun is nu in balbezit. Tutkun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Asilkurt kopt de bal weg. Köylüoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buluş. Köylüoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mersinlioğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kaskat bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karapanterler 56%, Elazığspor FK 44%.
Karapanterler - Elazığspor FK 1:0