Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:10
  • Competitiewedstrijd: League V 10
  • Stadion: SafariSK Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1400
SafariSK Sivasspor96
Attack Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Turacı is nu in balbezit. Mezarcı onderschept slim de pass. Mezarcı passt de bal zonder na te denken. Artvinliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Artvinliler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Cabbar verovert de bal door een tackle van achteren. Cabbar met een sublieme pass. Yunus rent richting de bal. Kuluncak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuluncak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SafariSK - Sivasspor96 0:1

6e minuut.
Cabbar kopt de bal weg. Ordu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yunus krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Cabbar passt de bal met de wreef. Lokmacı heeft problemen om de bal te vangen. Lokmacı probeert naar een medespeler te passen. Kuluncak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuluncak haalt uit met een fantastische trap. Sezgili bokst de bal weg.

18e minuut.
Artvinliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı verovert de bal door een tackle van achteren. Turacı geeft een lange en hoge pass. Kuluncak is nu in balbezit. Kuluncak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SafariSK - Sivasspor96 0:2

23e minuut.
Kalkar rent richting de bal. Körler verovert de bal door een tackle van achteren. Körler passt de bal met de wreef. Kuluncak rent richting de bal. Kuluncak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Lokmacı probeert naar een medespeler te passen. Kuluncak is nu in balbezit. Yunus is nu in balbezit. Kuluncak rent richting de bal. Kuluncak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Turacı is nu in balbezit. Artvinliler verovert de bal door een tackle van achteren. Artvinliler haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bordemir de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Temizel rent richting de bal. Temizel draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Bordemir de bal. Mezarcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezarcı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bordemir geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kafkaf met de inworp. Artvinliler is nu in balbezit. Artvinliler schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SafariSK 36%, Sivasspor96 64%.
SafariSK - Sivasspor96 0:2

47e minuut.
Daar is Temizel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezarcı rent richting de bal. Mezarcı speelt de bal door. Artvinliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Artvinliler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Ordu is nu in balbezit. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordu begaat een overtreding. Turacı wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

78e minuut.
Bordemir verovert de bal door een tackle van achteren. Mezarcı onderschept slim de pass. Mezarcı geeft een hoge lob. Artvinliler rent richting de bal. Artvinliler schiet op doel. Seyyar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Özmen verovert de bal door een tackle van achteren. Özmen passt de bal in één keer door. Temizel heeft problemen om de bal te vangen. Temizel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kocabıyık de bal onder controle te krijgen. Seyyar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SafariSK 34%, Sivasspor96 66%.
SafariSK - Sivasspor96 0:2