Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 12
  • Stadion: Fittaym Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1591
Kırklarelispor NaturallMysticc
451 Tactiek 343
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 20.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ardal met een snelle inworp. Gaziantepli is nu in balbezit. Zıbar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zıbar krijgt een gele kaart. Gaziantepli raakt geblesseerd tijdens het duel. Gaziantepli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Kaçan speelt de bal door. Türksoy rent richting de bal. Yemezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksoy verovert de bal door een tackle van achteren. Türksoy schiet op doel. Karabüklüler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Kaçan probeert naar een medespeler te passen. Çullu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırma bereikt de bal nog maar net als eerste. Çullu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çullu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Çullu onderschept slim de pass. Ardal rent richting de bal. Zıbar verovert de bal door een tackle van achteren. Çullu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çullu draait met de bal, schiet en ... Tez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kırklarelispor 43%, NaturallMysticc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kırklarelispor - NaturallMysticc 0:0

66e minuut.
Kaçan met een sublieme pass. Iğdırlı onderschept slim de pass. Çullu rent richting de bal. Çullu haalt uit met een fantastische trap. Tez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kırklarelispor - NaturallMysticc 0:1

79e minuut.
Çullu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süel is nu in balbezit. Çullu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çullu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kırklarelispor 56%, NaturallMysticc 44%.
Kırklarelispor - NaturallMysticc 0:1