Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 12
  • Stadion: Ermıoa Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1616
Ermıoa Gold City
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Yerli is nu in balbezit. Yerli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aylanç de bal. Yerli verovert de bal door een tackle van achteren. Yerli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mergen met een sublieme pass. Kütük is nu in balbezit. Akseki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Akseki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akseki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kilisliler met een snelle inworp. Topçuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçuoğlu geeft de bal voor. Erduyar springt en kopt de bal. Valibeyoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Aylanç probeert de bal aan de voet te houden. Aylanç probeert naar een medespeler te passen. Akseki rent richting de bal. Akseki schiet op doel. Karakoyun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ermıoa - Gold City 1:0

32e minuut.
Alemdar kopt de bal weg. Topçuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçuoğlu passt de bal zonder na te denken. Erduyar rent richting de bal. Erduyar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ermıoa - Gold City 1:1

38e minuut.
Türkler geeft een hoge lob. Topçuoğlu rent richting de bal. Mergen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mergen krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Sönmezateş speelt de bal door. Yerli is nu in balbezit. Yerli probeert naar een medespeler te passen. Topçuoğlu is nu in balbezit. Topçuoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ermıoa 48%, Gold City 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ermıoa - Gold City 1:1

50e minuut.
Bingöllüoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingöllüoğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Adıtemiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kütük rent richting de bal. Kütük draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Aylanç passt de bal zonder na te denken. Sap bereikt de bal nog maar net als eerste. Akseki is nu in balbezit. Akseki draait met de bal, schiet en ... Türkler probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
İstanbullular rent richting de bal. Çakal onderschept slim de pass. Çakal probeert naar een medespeler te passen. Erduyar rent richting de bal. Erduyar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Topçuoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alemdar is nu in balbezit. Alemdar probeert naar een medespeler te passen. Topçuoğlu is nu in balbezit. Topçuoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Yerli is nu in balbezit. Yerli geeft de bal voor. Hınzır is nu in balbezit. Erduyar is nu in balbezit. Erduyar draait met de bal, schiet en ... Valibeyoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Çakal kopt de bal weg. Topçuoğlu is nu in balbezit. Mergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçuoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Topçuoğlu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ermıoa 58%, Gold City 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ermıoa - Gold City 1:1