Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuşadasıspor1905 Galatasaray_SK1905
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Maraşlı rent richting de bal. Altındağ onderschept slim de pass. Altındağ passt de bal zonder na te denken. Tabu rent richting de bal. Tabu schiet op doel. Öztopçu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kumlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkın onderschept slim de pass. Arkın geeft een lange en hoge pass. İytaş rent richting de bal. İytaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
İytaş geeft een lange en hoge pass. Daar is Altındağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maraşlı is nu in balbezit. Maraşlı draait met de bal, schiet en ... Ekim controleert de bal met de borst. Büyükköprülü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Tabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Tüfekçi met een sublieme pass. Fedai bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kastamonulu met een sublieme pass. Maraşlı rent richting de bal. Met opzet legt Altındağ zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Altındağ moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Altındağ schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

38e minuut.
Tuğsuz speelt de bal door. Camdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maraşlı begaat een overtreding. Maraşlı krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuşadasıspor1905 68%, Galatasaray_SK1905 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kuşadasıspor1905 - Galatasaray_SK1905 0:0

56e minuut.
Fedai is nu in balbezit. Tuğsuz rent richting de bal. Fedai verovert de bal door een tackle van achteren. Fedai draait met de bal, schiet en ... Kumlu probeert de bal aan de voet te houden. Büyükköprülü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Arkın is nu in balbezit. Ekim is nu in balbezit. Ekim geeft een lange en hoge pass. Tabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Hataylı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hataylı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tabu raakt geblesseerd tijdens het duel. Tabu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Öztopçu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuşadasıspor1905 - Galatasaray_SK1905 1:0

67e minuut.
Tuğsuz passt de bal in één keer door. Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz speelt de bal door. Tabu rent richting de bal. Tabu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuşadasıspor1905 - Galatasaray_SK1905 2:0

82e minuut.
Kütahyalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kütahyalıoğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Güneyer de bal. Tabu is nu in balbezit. Tabu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuşadasıspor1905 - Galatasaray_SK1905 3:0

86e minuut.
Hataylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hataylı geeft een lange en hoge pass. Daar is Kastamonulu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabu is nu in balbezit. Tabu schiet op doel. Öztopçu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Melekyüz onderschept slim de pass. Melekyüz met een sublieme pass. Tabu rent richting de bal. Tabu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuşadasıspor1905 - Galatasaray_SK1905 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuşadasıspor1905 52%, Galatasaray_SK1905 48%.
Kuşadasıspor1905 - Galatasaray_SK1905 4:0