Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray_SK1905 Gold City
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Güneyer geeft een lange en hoge pass. Sönmezateş is nu in balbezit. Fedai begaat een overtreding. Fedai krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Alemdar met een sublieme pass. Klungelig pakt Tüfekçi de bal. Topçuoğlu speelt de bal door. Erduyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Erduyar schiet op doel. Öztopçu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Fedai passt de bal met de wreef. Adıtemiz is nu in balbezit. Arkın schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arkın is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

27e minuut.
Tüfekçi is nu in balbezit. Topçuoğlu onderschept slim de pass. Topçuoğlu probeert naar een medespeler te passen. Erduyar rent richting de bal. Erduyar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Yerli kopt de bal weg. Topçuoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Sincik rent richting de bal. Topçuoğlu onderschept slim de pass. Topçuoğlu schiet op doel. Öztopçu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Yerli is nu in balbezit. Yerli probeert naar een medespeler te passen. Sincik probeert de bal aan de voet te houden. Erduyar is nu in balbezit. Erduyar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_SK1905 - Gold City 0:1

43e minuut.
Sincik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sincik passt de bal met de wreef. Kastamonulu is nu in balbezit. Topçuoğlu onderschept slim de pass. Topçuoğlu haalt uit met een fantastische trap. Öztopçu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_SK1905 - Gold City 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray_SK1905 58%, Gold City 42%.
Galatasaray_SK1905 - Gold City 0:2

57e minuut.
Tüfekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçuoğlu passt de bal in één keer door. Erduyar is nu in balbezit. Erduyar haalt uit met een fantastische trap. Öztopçu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Alemdar heeft problemen om de bal te vangen. Fedai rent richting de bal. Alemdar verovert de bal door een tackle van achteren. Alemdar geeft de bal voor. Erduyar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_SK1905 - Gold City 0:3

72e minuut.
Topçuoğlu rent richting de bal. Tüfekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Tüfekçi speelt de bal door. İytaş bereikt de bal nog maar net als eerste. İytaş geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Çakal is nu in balbezit. Çakal geeft een lange en hoge pass. Tüfekçi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Erduyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Erduyar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_SK1905 - Gold City 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray_SK1905 49%, Gold City 51%.
Galatasaray_SK1905 - Gold City 0:4