Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CUKURSPOR Çatan FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Yeğin passt de bal zonder na te denken. Kendir met een sublieme pass. Ufuk rent richting de bal. Uzsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Uzsoy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Uzsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzsoy draait met de bal, schiet en ... Özak probeert de bal aan de voet te houden. Belözoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Ufuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gökkuş is nu in balbezit. Ünal rent richting de bal. Gökkuş begaat een overtreding. Gökkuş krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CUKURSPOR 61%, Çatan FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CUKURSPOR - Çatan FC 0:0

47e minuut.
Satmaz kopt de bal weg. Ufuk rent richting de bal. Uzsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Yeğin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeğin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Yeğin rent richting de bal. Fadıloğlu onderschept slim de pass. Fadıloğlu met een sublieme pass. Yaşayan rent richting de bal. Yaşayan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Terzioğlu passt de bal in één keer door. Fadıloğlu rent richting de bal. Gökkuş probeert naar een medespeler te passen. Terzioğlu is nu in balbezit. Terzioğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Yeğin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeğin geeft de bal voor. Kendir met een sublieme pass. Gökkuş geeft een lange en hoge pass. Uzsoy maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gökkuş probeert naar een medespeler te passen. Terzioğlu rent richting de bal. Gökkuş rent richting de bal. Terzioğlu onderschept slim de pass. Fadıloğlu geeft de bal voor. Türkarslan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CUKURSPOR 62%, Çatan FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CUKURSPOR - Çatan FC 0:0