Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yeni Fenerbahçe konak spor
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Üçer probeert naar een medespeler te passen. Alptekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaşan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alptekin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pekkor kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
yeni Fenerbahçe - konak spor 1:0

13e minuut.
Pekkor passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Söğütçü met de inworp. İltan rent richting de bal. İltan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dalca geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Söğütçü met een snelle inworp. İltan rent richting de bal. İltan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Karakoçoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Karakoçoğlu speelt de bal door. Sefer speelt de bal door. Pekkor rent richting de bal. Pekkor schiet op doel. Alptemür kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
İltan is nu in balbezit. Karakoçoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Sazalan is nu in balbezit. İltan is nu in balbezit. İltan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sazalan onderschept slim de pass. İltan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksu onderschept slim de pass. Sazalan onderschept slim de pass. Sazalan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tunçbilek is nu in balbezit. Karaahmetoğlu is nu in balbezit. Tunçbilek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tunçbilek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yeni Fenerbahçe 57%, konak spor 43%.
yeni Fenerbahçe - konak spor 1:0

48e minuut.
Karakoçoğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kuluncak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Söğütçü is nu in balbezit. Söğütçü geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Hastürk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Çelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelik met een sublieme pass. Camdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sefer verovert de bal door een tackle van achteren. Sefer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Söğütçü is nu in balbezit. Dalca onderschept slim de pass. Dalca geeft de bal voor. Pekkor rent richting de bal. Pekkor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Alptemür met een harde bal richting middenveld. Camdan kopt de bal weg. Karakoçoğlu heeft problemen om de bal te vangen. İltan rent richting de bal. İltan met een sublieme pass. Hastürk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Karakoçoğlu rent richting de bal. Karakoçoğlu met een sublieme pass. Eylül is nu in balbezit. İltan is nu in balbezit. İltan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fer met de inworp. Sefer geeft een hoge lob. Alptekin is nu in balbezit. Alptekin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yeni Fenerbahçe 47%, konak spor 53%.
yeni Fenerbahçe - konak spor 1:0