Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
altıkulaç united CUKURSPOR
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Yaşayan rent richting de bal. Kocaer is nu in balbezit. Akbaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadıloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadıloğlu schiet op doel. Sancar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
altıkulaç united - CUKURSPOR 0:1

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Düdükçüoğlu met de inworp. Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç passt de bal zonder na te denken. Yiğitoğlan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Candoğan verovert de bal door een tackle van achteren. Candoğan passt de bal in één keer door. Koçan is nu in balbezit. Kılınçtürk onderschept slim de pass. Kılınçtürk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Yiğitoğlan is nu in balbezit. Terzioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Fadıloğlu probeert naar een medespeler te passen. Yaşayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaşayan schiet op doel. Sancar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Çatkıç geeft een hoge lob. Çilen geeft een lange en hoge pass. Çimdik is nu in balbezit. Yaşayan onderschept slim de pass. Yaşayan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: altıkulaç united 43%, CUKURSPOR 57%.
altıkulaç united - CUKURSPOR 0:1

49e minuut.
Özak trapt de bal weg. Yiğitoğlan kopt de bal weg. Candoğan probeert de bal aan de voet te houden. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ufuk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Horoz met een snelle inworp. Çatkıç rent richting de bal. Çatkıç geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Özak is nu in balbezit. Özak geeft een lange en hoge pass. Yiğitoğlan kopt de bal weg. Candoğan is nu in balbezit. Candoğan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Özlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Özlek geeft de bal voor. Daar is Kocaer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yaşayan rent richting de bal. Yaşayan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: altıkulaç united 53%, CUKURSPOR 47%.
altıkulaç united - CUKURSPOR 0:1