Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tavşan SK Erenköy FC
Attack Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Ataer rent richting de bal. Ataer passt de bal zonder na te denken. Kavak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur verovert de bal door een tackle van achteren. Bodur geeft een hoge lob. Bilgenç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saçkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Saçkesen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tavşan SK - Erenköy FC 1:0

13e minuut.
Sivaslıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivaslıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Şenel heeft problemen om de bal te vangen. Saçkesen is nu in balbezit. Saçkesen haalt uit met een fantastische trap. Bilgenç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Bodur speelt de bal door. Orduluoğlu probeert naar een medespeler te passen. Bayraktar speelt de bal door. Pamukçu rent richting de bal. Pamukçu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Sivaslıoğlu is nu in balbezit. Önür verovert de bal door een tackle van achteren. Yüce tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Önür raakt geblesseerd tijdens het duel. Önür komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sivaslıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivaslıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Özarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabey verovert de bal door een tackle van achteren. Atabey passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tavşan SK 53%, Erenköy FC 47%.
Tavşan SK - Erenköy FC 1:0

53e minuut.
Bodur passt de bal met de wreef. Orduluoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Orduluoğlu probeert naar een medespeler te passen. Pamukçu is nu in balbezit. Pamukçu draait met de bal, schiet en ... Bilgenç bokst de bal weg.

55e minuut.
Yüce rent richting de bal. Yüce geeft de bal voor. Pamukçu heeft problemen om de bal te vangen. Saçkesen is nu in balbezit. Saçkesen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavşan SK - Erenköy FC 2:0

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Kavak de bal onder controle te krijgen. Bodur is nu in balbezit. Bodur geeft de bal voor. Atabey is nu in balbezit. Atabey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tavşan SK - Erenköy FC 3:0

72e minuut.
Karamuratoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivaslıoğlu is nu in balbezit. Karamuratoğlu onderschept slim de pass. Karamuratoğlu draait met de bal, schiet en ... Mutlu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Türkan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kavak met een snelle inworp. Önür kan de bal niet met de borst controleren. Önür haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tavşan SK 51%, Erenköy FC 49%.
Tavşan SK - Erenköy FC 3:0