Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kahramann FC HAZNEDAR FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Dönmezer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niğdelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niğdelioğlu speelt de bal door. Şanalır is nu in balbezit. Şanalır draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Niğdelioğlu met de inworp. Güneyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneyer geeft de bal voor. Güler rent richting de bal. Güler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sefer is nu in balbezit. Şanalır verovert de bal door een tackle van achteren. Şanalır passt de bal met de wreef. Kuzey bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzey schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Hekimhan speelt de bal door. Şanalır bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanalır passt de bal in één keer door. Kuzey is nu in balbezit. Kuzey haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kahramann FC 64%, HAZNEDAR FC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kahramann FC - HAZNEDAR FC 0:0

46e minuut.
Güneyer is nu in balbezit. Güneyer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Belensoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belensoy draait met de bal, schiet en ... Yekpar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Güler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Afet is nu in balbezit. Afet haalt uit met een fantastische trap. Özgün probeert de bal aan de voet te houden. Ur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Erkenalır passt de bal met de wreef. Gürgüner is nu in balbezit. Gürgüner geeft de bal voor. Kuzey bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kahramann FC - HAZNEDAR FC 0:1

64e minuut.
Belensoy rent richting de bal. Afet is nu in balbezit. Erkenalır verovert de bal door een tackle van achteren. Belensoy onderschept slim de pass. Belensoy draait met de bal, schiet en ... Ur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Özgün is nu in balbezit. Özgün passt de bal zonder na te denken. Yekpar heeft problemen om de bal te vangen. Belensoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Belensoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kahramann FC 38%, HAZNEDAR FC 62%.
Kahramann FC - HAZNEDAR FC 0:1