Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rebua FC HAZNEDAR FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Ur met een harde bal richting middenveld. Kocabıyık kopt de bal weg. Klungelig pakt Yekpar de bal. Eşkinazi verovert de bal door een tackle van achteren. Eşkinazi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Erkenalır verovert de bal door een tackle van achteren. Şanalır rent richting de bal. Derelioğlu begaat een overtreding. Derelioğlu krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Şanalır onderschept slim de pass. Şanalır passt de bal met de wreef. Ayoğlu rent richting de bal. Kuzey onderschept slim de pass. Kuzey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rebua FC - HAZNEDAR FC 0:1

38e minuut.
Eşkinazi speelt de bal door. Turanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turanlı passt de bal zonder na te denken. Akasya rent richting de bal. Akasya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hekimhan met een sublieme pass. Daar is Kuzey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derelioğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Derelioğlu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rebua FC 47%, HAZNEDAR FC 53%.
Rebua FC - HAZNEDAR FC 0:1

62e minuut.
Seven bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanalır rent richting de bal. Seven is nu in balbezit. Şanalır onderschept slim de pass. Şanalır draait met de bal, schiet en ... Paal!

79e minuut.
Klungelig pakt Sulugöz de bal. Sulugöz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ayoğlu de bal. Kuzey bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Seven is nu in balbezit. Seven passt de bal zonder na te denken. Gürgüner bereikt de bal nog maar net als eerste. Eşkinazi verovert de bal door een tackle van achteren. Eşkinazi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rebua FC 56%, HAZNEDAR FC 44%.
Rebua FC - HAZNEDAR FC 0:1