Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KGNDNZX FC burtingır
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Yakarcaklı heeft problemen om de bal te vangen. Nebigil rent richting de bal. Nebigil geeft een hoge lob. Okur is nu in balbezit. Okur haalt uit met een fantastische trap. Arsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Zilci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okur bereikt de bal nog maar net als eerste. Okur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KGNDNZX FC - burtingır 1:0

5e minuut.
Inworp. Güloğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ormancı is nu in balbezit. Dumanalmaz is nu in balbezit. Dumanalmaz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kastamonuluoğlu met een snelle inworp. Topaloğlu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ormancı. Topaloğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Topaloğlu komt bij de bal en schiet. Sev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Erçetin kopt de bal weg. Ormancı rent richting de bal. Okur rent richting de bal. Ormancı is nu in balbezit. Ormancı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Atabey met de inworp. Yaz is nu in balbezit. Yaz geeft de bal voor. Okur maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sev trapt de bal weg. Dumanalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebigil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nebigil krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Güloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güloğlu geeft de bal voor. Daar is Topaloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kenevir is nu in balbezit. Kenevir draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGNDNZX FC 60%, burtingır 40%.
KGNDNZX FC - burtingır 1:0

67e minuut.
Elbistanlı kopt de bal weg. Yakarcaklı is nu in balbezit. Yakarcaklı passt de bal zonder na te denken. Ormancı rent richting de bal. Ormancı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Baykan rent richting de bal. Okur verovert de bal door een tackle van achteren. Okur met een sublieme pass. Ormancı heeft problemen om de bal te vangen. Ormancı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KGNDNZX FC - burtingır 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGNDNZX FC 47%, burtingır 53%.
KGNDNZX FC - burtingır 2:0