Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:12
  • Competitiewedstrijd: League V 17
  • Stadion: aeronn Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 2671
aeronn GALATASARAY_FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Teksoy kopt de bal weg. Kavak probeert de bal aan de voet te houden. Tarkansoy is nu in balbezit. Günay bereikt de bal nog maar net als eerste. Günay schiet op doel. Çayırçimen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
aeronn - GALATASARAY_FC 0:1

10e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mucuk zal de hoekschop nemen. Daar is Ulubatlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manisalılar is nu in balbezit. Manisalılar schiet op doel. Erçetin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aeronn - GALATASARAY_FC 1:1

16e minuut.
Ulubatlı rent richting de bal. Atçıoğlu rent richting de bal. Manisalılar is nu in balbezit. Manisalılar schiet op doel. Erçetin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aeronn - GALATASARAY_FC 2:1

21e minuut.
Kavak rent richting de bal. Günay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkansoy is nu in balbezit. Kavak onderschept slim de pass. Kavak haalt uit met een fantastische trap. Çayırçimen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Mucuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Haliliye verovert de bal door een tackle van achteren. Haliliye met een sublieme pass. Manisalılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Manisalılar haalt uit met een fantastische trap. Erçetin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Klungelig pakt Haliliye de bal. Haliliye geeft de bal voor. Kavak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavak draait met de bal, schiet en ... Çayırçimen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Tekiralp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Günay bereikt de bal nog maar net als eerste. Günay geeft een lange en hoge pass. Kavak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aeronn 40%, GALATASARAY_FC 60%.
aeronn - GALATASARAY_FC 2:1

51e minuut.
Teksoy geeft de bal voor. Klungelig pakt Demirpençe de bal. Söğüt met een sublieme pass. Manisalılar rent richting de bal. Manisalılar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Haliliye bereikt de bal nog maar net als eerste. Yetim onderschept slim de pass. Yetim speelt de bal door. Mucuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucuk geeft de bal voor. Erçetin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Erçetin trapt de bal weg van het doel. Tekiralp is nu in balbezit. Delikadir begaat een overtreding. Delikadir krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Çotanak bereikt de bal nog maar net als eerste. Atçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atçıoğlu passt de bal in één keer door. Manisalılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Manisalılar schiet op doel. Erçetin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
aeronn - GALATASARAY_FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aeronn 44%, GALATASARAY_FC 56%.
aeronn - GALATASARAY_FC 3:1