Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AlperGoktug Gürsuspor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Diler met een sublieme pass. Özgün probeert de bal met de borst te controleren. Karatoprak rent richting de bal. Gedik onderschept slim de pass. Gedik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gedik rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Aktürkoğlu geeft een lange en hoge pass. Uçmaz speelt de bal door. Kurtcebesoy heeft problemen om de bal te vangen. Kurtcebesoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AlperGoktug - Gürsuspor 0:1

25e minuut.
Gümüşhanelioğlu rent richting de bal. Şenocak is nu in balbezit. Şenocak speelt de bal door. Gedik rent richting de bal. Gedik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlperGoktug 59%, Gürsuspor 41%.
AlperGoktug - Gürsuspor 0:1

46e minuut.
Zaferekoşan passt de bal zonder na te denken. Diler rent richting de bal. Üstünkar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diler moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Diler kan niet meer verder spelen. Katar komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Özgün is nu in balbezit. Özgün geeft een hoge lob. Ardahanlı met een sublieme pass. Gedik rent richting de bal. Gedik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Şenocak passt de bal in één keer door. Aktaş rent richting de bal. Gedik onderschept slim de pass. Gedik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AlperGoktug - Gürsuspor 1:1

77e minuut.
Düzcelioğlu trapt de bal weg van het doel. Sıla kopt de bal weg. Daar is Karatoprak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gedik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedik haalt uit met een fantastische trap. Düzcelioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AlperGoktug - Gürsuspor 2:1

79e minuut.
Özatalay met de inworp. Uçmaz controleert de bal met de borst. Met opzet legt Sıla zijn tegenspeler op de grond. Sıla krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Şenocak onderschept slim de pass. Şenocak geeft een lange en hoge pass. Aktaş rent richting de bal. Gedik verovert de bal door een tackle van achteren. Gedik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gedik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gedik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AlperGoktug - Gürsuspor 3:1

85e minuut.
Zaferekoşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenocak verovert de bal door een tackle van achteren. Şenocak passt de bal zonder na te denken. Gedik is nu in balbezit. Gedik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AlperGoktug 55%, Gürsuspor 45%.
AlperGoktug - Gürsuspor 3:1