Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gürsuspor Çeliklerfc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Gümüşhanelioğlu speelt de bal door. Zaferekoşan is nu in balbezit. Tuğracıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferekoşan onderschept slim de pass. Zaferekoşan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gürsuspor - Çeliklerfc 1:0

21e minuut.
Bakırcı rent richting de bal. Bakırcı met een sublieme pass. Kurtcebesoy is nu in balbezit. Zaferekoşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferekoşan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gürsuspor - Çeliklerfc 2:0

24e minuut.
Aktürkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Kurtcebesoy rent richting de bal. Zaferekoşan is nu in balbezit. Kurtcebesoy rent richting de bal. Kurtcebesoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gürsuspor - Çeliklerfc 3:0

27e minuut.
Aktürkoğlu onderschept slim de pass. Aktürkoğlu geeft de bal voor. Yeralan heeft problemen om de bal te vangen. Kurtcebesoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtcebesoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gürsuspor - Çeliklerfc 4:0

39e minuut.
Gümüşhanelioğlu is nu in balbezit. Gümüşhanelioğlu speelt de bal door. Çekin rent richting de bal. Çekin geeft de bal voor. Özatalay kopt de bal weg. Düzcelioğlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gürsuspor 47%, Çeliklerfc 53%.
Gürsuspor - Çeliklerfc 4:0

47e minuut.
Bektaşoğlu met de inworp. Klungelig pakt Alaşan de bal. Alaşan geeft een hoge lob. Çekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Çekin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Aracı bereikt de bal nog maar net als eerste. Aracı probeert naar een medespeler te passen. Petekkaya rent richting de bal. Petekkaya schiet op doel. Düzcelioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gürsuspor - Çeliklerfc 4:1

60e minuut.
Uçmaz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Maraşlı de bal. Kurtcebesoy verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtcebesoy draait met de bal, schiet en ... Yeşilyurt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gürsuspor - Çeliklerfc 5:1

76e minuut.
Maraşlı geeft de bal voor. Gümüşhanelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çekin begaat een overtreding. Gümüşhanelioğlu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gümüşhanelioğlu kan niet meer verder spelen. Bolatlı komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gürsuspor 38%, Çeliklerfc 62%.
Gürsuspor - Çeliklerfc 5:1