Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 18
  • Stadion: ataqe Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1696
ataqe ssssssssa
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Keskin is nu in balbezit. İskender is nu in balbezit. Adıtemiz rent richting de bal. İskender onderschept slim de pass. İskender schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Uşak met een sublieme pass. Keskin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karabatak. Keskin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yengeç zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ataqe - ssssssssa 1:0

29e minuut.
Altınmeşe geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karabatak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ünver is nu in balbezit. Ünver schiet op doel. Karacabey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Canyiğit de bal. Tekadam is nu in balbezit. Tekadam schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ataqe - ssssssssa 1:1

33e minuut.
Gruda geeft een hoge lob. Inworp. Karabatak met de inworp. Daar is Ünver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ünver geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Musabeyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Musabeyli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Uşak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İskender geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ataqe 51%, ssssssssa 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ataqe - ssssssssa 1:1

49e minuut.
Bahçeci geeft de bal voor. Daar is Tekadam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altınmeşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekadam verovert de bal door een tackle van achteren. Tekadam haalt uit met een fantastische trap. Karacabey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ataqe - ssssssssa 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ataqe 36%, ssssssssa 64%.
ataqe - ssssssssa 1:2