Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PhoenixFC xir1903
424 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Uzelli rent richting de bal. Uzelli geeft de bal voor. Öztopçu probeert naar een medespeler te passen. Devrimşen is nu in balbezit. Devrimşen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bulgurcu rent richting de bal. Bulgurcu geeft een hoge lob. Şuayipoğlu is nu in balbezit. Devrimşen verovert de bal door een tackle van achteren. Devrimşen draait met de bal, schiet en ... Yoğurtçuoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Devrimşen is nu in balbezit. Devrimşen schiet op doel. Yoğurtçuoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PhoenixFC - xir1903 1:0

5e minuut.
Cengiz met een sublieme pass. Türkşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedi verovert de bal door een tackle van achteren. Akat bereikt de bal nog maar net als eerste. Akat schiet op doel. Düzceli bokst de bal weg.

11e minuut.
Klungelig pakt Türkşen de bal. Yedi rent richting de bal. Yedi speelt de bal door. Akat is nu in balbezit. Akat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Şuayipoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Devrimşen is nu in balbezit. Cengiz rent richting de bal. Cengiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PhoenixFC - xir1903 2:0

24e minuut.
Adıyamanlıoğlu is nu in balbezit. Kuşçu onderschept slim de pass. Kuşçu probeert naar een medespeler te passen. Yedi is nu in balbezit. Yedi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Yedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akat bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedi rent richting de bal. Yedi schiet op doel. Ülke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Türkşen rent richting de bal. Yedi onderschept slim de pass. Yedi speelt de bal door. Akat rent richting de bal. Akat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kaçar rent richting de bal. Cengiz onderschept slim de pass. Cengiz schiet op doel. Şuayipoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Yoğurtçuoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PhoenixFC - xir1903 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PhoenixFC 44%, xir1903 56%.
PhoenixFC - xir1903 3:0

49e minuut.
Adabay geeft een lange en hoge pass. Adıyamanlıoğlu kopt de bal weg. Daar is Devrimşen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cengiz rent richting de bal. Cengiz draait met de bal, schiet en ... Yoğurtçuoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Türkşen rent richting de bal. Yedi onderschept slim de pass. Yedi passt de bal met de wreef. Akat is nu in balbezit. Akat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ergen rent richting de bal. Ergen speelt de bal door. Yedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akat is nu in balbezit. Akat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Adabay speelt de bal door. Klungelig pakt Devrimşen de bal. Met opzet legt Şuayipoğlu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Şuayipoğlu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PhoenixFC 40%, xir1903 60%.
PhoenixFC - xir1903 3:0