Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atalancgreat BARTIN SPOR FC
Sweep Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atalancgreat 59%, BARTIN SPOR FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atalancgreat - BARTIN SPOR FC 0:0

53e minuut.
Eraslan probeert naar een medespeler te passen. Biner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asilkan. Asilkan krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Yedi de bal onder controle te krijgen. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Arkas onderschept slim de pass. Bismil bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Arkas zijn tegenspeler op de grond. Arkas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Kölemen geeft de bal voor. Kahraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bismil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahraman verovert de bal door een tackle van achteren. Kahraman geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bıçkın kopt de bal weg. Bismil rent richting de bal. Duvarcıoğlu onderschept slim de pass. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ... İnönü probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atalancgreat - BARTIN SPOR FC 0:1

73e minuut.
Asilkan passt de bal met de wreef. Kermes rent richting de bal. Kölemen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermes onderschept slim de pass. Kermes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atalancgreat - BARTIN SPOR FC 1:1

80e minuut.
Bismil probeert naar een medespeler te passen. Tokturan is nu in balbezit. Bıçkın begaat een overtreding. Bıçkın krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Bıçkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Bıçkın geeft een hoge lob. Külcüoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kölemen kopt de bal weg. Asilkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Biner verovert de bal door een tackle van achteren. Kermes is nu in balbezit. Kermes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atalancgreat 46%, BARTIN SPOR FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atalancgreat - BARTIN SPOR FC 1:1