Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Safari SK Erdekspor
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Kahramanmaraş met een sublieme pass. Adıgüzel kopt de bal weg. Oltacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğurtçuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğurtçuoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Safari SK - Erdekspor 0:1

10e minuut.
Fırtına bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemenli verovert de bal door een tackle van achteren. Yoğurtçuoğlu rent richting de bal. Yoğurtçuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Safari SK - Erdekspor 0:2

17e minuut.
Uzuna kan de bal niet met de borst controleren. Uzuna probeert naar een medespeler te passen. Usul probeert de bal aan de voet te houden. Yenigün is nu in balbezit. Yenigün haalt uit met een fantastische trap. Kahramanmaraş bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Erdemsoy heeft problemen om de bal te vangen. Yenigün rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Erdemsoy ... Strafschop! Yenigün is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Elazığlıoğlu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kahramanmaraş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Antalya heeft problemen om de bal te vangen. Tokturan is nu in balbezit. Tokturan passt de bal zonder na te denken. Yenigün is nu in balbezit. Yenigün haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Safari SK - Erdekspor 1:2

44e minuut.
Erdemsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Elazığlıoğlu onderschept slim de pass. Elazığlıoğlu met een sublieme pass. Yemenli heeft problemen om de bal te vangen. Yemenli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Safari SK - Erdekspor 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Safari SK 49%, Erdekspor 51%.
Safari SK - Erdekspor 1:3

54e minuut.
Seyitonbaşıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelik verovert de bal door een tackle van achteren. Çelik passt de bal zonder na te denken. Yenigün rent richting de bal. Yenigün schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Erdemsoy passt de bal in één keer door. Adıgüzel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yedişik. Adıgüzel raakt geblesseerd tijdens het duel. Erdemsoy met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tokturan passt de bal in één keer door. Adıgüzel rent richting de bal. Uzuna begaat een overtreding. Uzuna krijgt een gele kaart. Adıgüzel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Üstündağ met een snel genomen vrije trap. Yemenli is nu in balbezit. Yemenli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Erdemsoy rent richting de bal. Uzuna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Erdemsoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Erdemsoy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yemenli is nu in balbezit. Yemenli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çelik met een snelle inworp. Siirtliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğurtçuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğurtçuoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Yoğurtçuoğlu rent richting de bal. Yoğurtçuoğlu probeert naar een medespeler te passen. Yemenli rent richting de bal. Yemenli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Safari SK - Erdekspor 1:4

87e minuut.
Aydınlı geeft een hoge lob. Inworp. Seyitonbaşıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elazığlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Elazığlıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Yemenli verovert de bal door een tackle van achteren. Yemenli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Siirtliler de bal. Yoğurtçuoğlu is nu in balbezit. Yoğurtçuoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Safari SK 37%, Erdekspor 63%.
Safari SK - Erdekspor 1:4