Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HİLVANSPOR ERCİYES FK
343 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.5 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Örnek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erciyes rent richting de bal. Sefer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sefer krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Arda geeft een lange en hoge pass. Şanlıurfa heeft problemen om de bal te vangen. Ataş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırıkkaleli is nu in balbezit. Kırıkkaleli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kumcuoğlu geeft de bal voor. Inworp. Erciyes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uçuran rent richting de bal. Uçuran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ataş verovert de bal door een tackle van achteren. Arda is nu in balbezit. Ataş rent richting de bal. Ataş draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Şanlıurfa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
HİLVANSPOR - ERCİYES FK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HİLVANSPOR 48%, ERCİYES FK 52%.
HİLVANSPOR - ERCİYES FK 1:0

62e minuut.
Şanlıurfa heeft problemen om de bal te vangen. Ataş rent richting de bal. Ataş passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arda de bal. Arda draait met de bal, schiet en ... Paal!

66e minuut.
Batmaz kopt de bal weg. Ersözlü probeert de bal met de borst te controleren. Ersözlü probeert naar een medespeler te passen. Yaka rent richting de bal. Yaka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

72e minuut.
Yaka heeft problemen om de bal te vangen. Uçuran rent richting de bal. Elbeyli verovert de bal door een tackle van achteren. Yaka onderschept slim de pass. Yaka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Batmaz rent richting de bal. Batmaz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kalasçı rent richting de bal. Ataş onderschept slim de pass. Ataş probeert naar een medespeler te passen. Arda rent richting de bal. Arda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ersözlü kopt de bal weg. Sefer rent richting de bal. Met opzet legt Erciyes zijn tegenspeler op de grond. Sefer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sefer kan niet meer verder spelen. Trabzonlular komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HİLVANSPOR 67%, ERCİYES FK 33%.
HİLVANSPOR - ERCİYES FK 1:0