Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:12
  • Competitiewedstrijd: League V 22
  • Stadion: Maiden FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1181
Maiden FC Silivri Gücü
Normal Tactiek 352
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Hamarat rent richting de bal. Cansoy onderschept slim de pass. Cansoy passt de bal zonder na te denken. Atik rent richting de bal. Atik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Arısoy probeert naar een medespeler te passen. Atik is nu in balbezit. Atik passt de bal met de wreef. Karamuratoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamuratoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maiden FC - Silivri Gücü 1:0

43e minuut.
Atik rent richting de bal. Hun is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atik. Atik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maiden FC 53%, Silivri Gücü 47%.
Maiden FC - Silivri Gücü 1:0

53e minuut.
Kaloğlu geeft een hoge lob. Kuzucu is nu in balbezit. Kuzucu passt de bal in één keer door. Atik rent richting de bal. Atik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Keser rent richting de bal. Yakışan is nu in balbezit. Keser is nu in balbezit. Yakışan onderschept slim de pass. Yakışan schiet op doel. Ulusoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Bayburtluoğlu rent richting de bal. Hun rent richting de bal. Yokolmaz begaat een overtreding. Yokolmaz krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Maraşlı passt de bal zonder na te denken. Yokolmaz is nu in balbezit. Met opzet legt Yakışan zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Yakışan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Yakışan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

87e minuut.
Hamarat rent richting de bal. Hamarat geeft een lange en hoge pass. Acıbadem is nu in balbezit. Acıbadem schiet op doel. Asilkurt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maiden FC 62%, Silivri Gücü 38%.
Maiden FC - Silivri Gücü 1:0