Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:12
  • Competitiewedstrijd: League V 22
  • Stadion: Siyah Fk Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1640
Siyah Fk leonss
Normal Tactiek 523
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


25e minuut.
Erden met een sublieme pass. Mansur rent richting de bal. Mansur speelt de bal door. Ülker is nu in balbezit. Ülker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Mansur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turanata is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ülker. Ülker krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Lale rent richting de bal. Lale passt de bal in één keer door. Hiçkorkmaz rent richting de bal. Hiçkorkmaz draait met de bal, schiet en ... Sevim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Fk - leonss 0:1

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sevim niet meer kan verder spelen. Sal komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Akalın is nu in balbezit. Akalın passt de bal met de wreef. Daar is Sancaktar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiçkorkmaz is nu in balbezit. Hiçkorkmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siyah Fk 39%, leonss 61%.
Siyah Fk - leonss 0:1

57e minuut.
Erden verovert de bal door een tackle van achteren. Turanata verovert de bal door een tackle van achteren. Turanata probeert naar een medespeler te passen. Hiçkorkmaz rent richting de bal. Hiçkorkmaz schiet op doel. Sal bokst de bal weg.

86e minuut.
Çulcu probeert de bal met de borst te controleren. Hiçkorkmaz rent richting de bal. Hiçkorkmaz passt de bal zonder na te denken. Semerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçkorkmaz is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hiçkorkmaz is nu in balbezit. Hiçkorkmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Siyah Fk - leonss 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siyah Fk 54%, leonss 46%.
Siyah Fk - leonss 0:2