Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 22
  • Stadion: Bemb FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2048
Bemb FC leonss
451 Tactiek 523
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Klungelig pakt Şeker de bal. Turanata begaat een overtreding. Şeker raakt geblesseerd tijdens het duel. Demirtepe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Ogeday, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kızıl is nu in balbezit. Ogeday onderschept slim de pass. Ogeday schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Akalın rent richting de bal. Akalın met een sublieme pass. Klungelig pakt Hiçkorkmaz de bal. Hiçkorkmaz schiet op doel. Duacı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Semerci passt de bal met de wreef. Hiçkorkmaz is nu in balbezit. Hiçkorkmaz passt de bal met de wreef. Akalın is nu in balbezit. Akalın draait met de bal, schiet en ... Duacı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bemb FC - leonss 0:1

29e minuut.
Akalın raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karamanlı komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bemb FC 54%, leonss 46%.
Bemb FC - leonss 0:1

69e minuut.
Zincir kopt de bal weg. Demirtepe rent richting de bal. Hiçkorkmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Hiçkorkmaz draait met de bal, schiet en ... Duacı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bemb FC - leonss 0:2

73e minuut.
Zincir is nu in balbezit. Zincir met een sublieme pass. Demirtepe rent richting de bal. Hiçkorkmaz onderschept slim de pass. Hiçkorkmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bemb FC - leonss 0:3

83e minuut.
Semerci geeft een hoge lob. Karamanlı kopt de bal weg. Onkasım bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçkorkmaz onderschept slim de pass. Hiçkorkmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bemb FC - leonss 0:4

86e minuut.
Demirtepe speelt de bal door. Semerci is nu in balbezit. Şahintepe begaat een overtreding. Semerci raakt geblesseerd tijdens het duel. Turanata met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duacı bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bemb FC - leonss 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bemb FC 50%, leonss 50%.
Bemb FC - leonss 0:5