Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The One 2109 Uluçınar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.5
hopeless Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Korutürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biçer verovert de bal door een tackle van achteren. Biçer passt de bal zonder na te denken. Öztek rent richting de bal. Öztek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

7e minuut.
Daar is Besteci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çanakkalelioğlu met een sublieme pass. Bayraktar rent richting de bal. Bayraktar geeft een hoge lob. Süphanoğlu controleert de bal met de borst. Yurtkulu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Çanakkalelioğlu probeert naar een medespeler te passen. Şenocak rent richting de bal. Şenocak speelt de bal door. Karatoprak is nu in balbezit. Karatoprak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Korutürk geeft een lange en hoge pass. Üzüm rent richting de bal. Üzüm probeert naar een medespeler te passen. Karatoprak rent richting de bal. Karatoprak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Yurtkulu trapt de bal weg. Yağmaz kopt de bal weg. Bitlislioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztek is nu in balbezit. Öztek schiet op doel. Bingöllü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Çanakkalelioğlu rent richting de bal. Besteci verovert de bal door een tackle van achteren. Karatoprak rent richting de bal. Üzüm bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzüm schiet op doel. Yurtkulu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Hataylılar verovert de bal door een tackle van achteren. Hataylılar geeft een hoge lob. Daar is İzsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öztek is nu in balbezit. Öztek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The One 2109 47%, Uluçınar 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The One 2109 - Uluçınar 0:0

59e minuut.
Kırılmaz geeft een hoge lob. Besteci kopt de bal weg. Süphanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Karatoprak rent richting de bal. Karatoprak haalt uit met een fantastische trap. Yurtkulu bokst de bal weg.

72e minuut.
Çanakkalelioğlu is nu in balbezit. Çanakkalelioğlu geeft een hoge lob. Korutürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Biçer rent richting de bal. Biçer geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The One 2109 56%, Uluçınar 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The One 2109 - Uluçınar 0:0