Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bursaspor1616 Eskişehirspor A..Ş
Normal Tactiek 523
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Kazan is nu in balbezit. Kazan geeft een hoge lob. Şahinoğlu kopt de bal weg. Haki is nu in balbezit. Haki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1616 - Eskişehirspor A..Ş 0:1

4e minuut.
Haki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cengiz heeft problemen om de bal te vangen. Haki onderschept slim de pass. Haki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kalfa de bal onder controle te krijgen. Kıralmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Şahinoğlu probeert naar een medespeler te passen. Çiftelli rent richting de bal. Çiftelli passt de bal zonder na te denken. Haki heeft problemen om de bal te vangen. Haki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Diken bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceviz rent richting de bal. Ceviz passt de bal in één keer door. Haki bereikt de bal nog maar net als eerste. Haki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Çiftelli de bal onder controle te krijgen. Hacıbektaşoğlu met een sublieme pass. İkizler is nu in balbezit. Yediveren bereikt de bal nog maar net als eerste. Yediveren haalt uit met een fantastische trap. Ergin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bursaspor1616 - Eskişehirspor A..Ş 1:1

39e minuut.
Yediveren rent richting de bal. Türkata met een sublieme pass. Haki bereikt de bal nog maar net als eerste. Haki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1616 - Eskişehirspor A..Ş 1:2

41e minuut.
Klungelig pakt Diken de bal. Diken speelt de bal door. Haki bereikt de bal nog maar net als eerste. Haki draait met de bal, schiet en ... Kıralmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor1616 58%, Eskişehirspor A..Ş 42%.
Bursaspor1616 - Eskişehirspor A..Ş 1:2

52e minuut.
Haki passt de bal met de wreef. Çiftelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Çiftelli geeft een hoge lob. Burdurlular is nu in balbezit. Burdurlular schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Balıkesirli onderschept slim de pass. Balıkesirli probeert naar een medespeler te passen. Türkata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıbektaşoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hacıbektaşoğlu schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Şahinoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şahinoğlu met een sublieme pass. Haki is nu in balbezit. Haki draait met de bal, schiet en ... Kıralmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor1616 - Eskişehirspor A..Ş 1:3

83e minuut.
Balıkesirli rent richting de bal. Diken tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balıkesirli raakt geblesseerd tijdens het duel. Balıkesirli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Türkata de bal. İkizler is nu in balbezit. İkizler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor1616 43%, Eskişehirspor A..Ş 57%.
Bursaspor1616 - Eskişehirspor A..Ş 1:3