Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCDefne ZiRei Rovers
424 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Tutar rent richting de bal. Alaroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Uzsoy is nu in balbezit. Alaroğlu rent richting de bal. Alaroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Tutar is nu in balbezit. Tutar passt de bal zonder na te denken. Yiğitinan probeert naar een medespeler te passen. Horozcu is nu in balbezit. Horozcu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kastamonuluoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kastamonuluoğlu geeft een lange en hoge pass. Uzsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzsoy schiet op doel. Kaşınmaz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCDefne - ZiRei Rovers 0:1

17e minuut.
Kilis probeert de bal met de borst te controleren. Alaroğlu is nu in balbezit. Kilis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kilis krijgt een gele kaart. Alaroğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Elibol zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uzsoy heeft problemen om de bal te vangen. Uzsoy schiet op doel. Pideci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCDefne - ZiRei Rovers 0:2

21e minuut.
Beşok geeft een lange en hoge pass. Parlayan kopt de bal weg. Klungelig pakt Uzsoy de bal. Alaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaroğlu schiet op doel. Pideci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCDefne 59%, ZiRei Rovers 41%.
FCDefne - ZiRei Rovers 0:2

66e minuut.
Daar is Papatya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilis geeft een lange en hoge pass. Tunçbilek is nu in balbezit. Tunçbilek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Damlacı geeft de bal voor. Inworp. Tezkere met een snelle inworp. Aşkın kan de bal niet met de borst controleren. Aşkın schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Aşkın heeft problemen om de bal te vangen. Kastamonuluoğlu geeft een lange en hoge pass. Uzsoy rent richting de bal. Alaroğlu rent richting de bal. Alaroğlu schiet op doel. Pideci bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCDefne 42%, ZiRei Rovers 58%.
FCDefne - ZiRei Rovers 0:2