Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kayraq_10 Bursaspor1616
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Yediveren probeert naar een medespeler te passen. Rüya is nu in balbezit. Rüya probeert naar een medespeler te passen. Kalkancıoğlu rent richting de bal. Kalkancıoğlu schiet op doel. Kıralmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Ustaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yediveren verovert de bal door een tackle van achteren. Yediveren speelt de bal door. İkizler is nu in balbezit. İkizler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rüya rent richting de bal. Cengiz verovert de bal door een tackle van achteren. Cengiz probeert naar een medespeler te passen. Hacıbektaşoğlu rent richting de bal. Hacıbektaşoğlu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Çevikalp heeft problemen om de bal te vangen. İkizler is nu in balbezit. Çevikalp is nu in balbezit. İkizler bereikt de bal nog maar net als eerste. İkizler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kayraq_10 - Bursaspor1616 0:1

21e minuut.
Rüya kan de bal niet met de borst controleren. Cengiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cengiz passt de bal in één keer door. İkizler bereikt de bal nog maar net als eerste. İkizler haalt uit met een fantastische trap. Perinçek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kayraq_10 - Bursaspor1616 0:2

32e minuut.
Daşçı met een sublieme pass. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya met een sublieme pass. Kalkancıoğlu is nu in balbezit. Kalkancıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Kıralmaz trapt de bal weg van het doel. Ustaoğlu kopt de bal weg. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Çevikalp is nu in balbezit. Hacıbektaşoğlu rent richting de bal. Hacıbektaşoğlu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt İkizler de bal. İkizler schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kayraq_10 - Bursaspor1616 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kayraq_10 59%, Bursaspor1616 41%.
Kayraq_10 - Bursaspor1616 0:3

59e minuut.
Yoksul rent richting de bal. Yediveren maakt een afschuwelijke overtreding. Yoksul is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daşçı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kalkancıoğlu rent richting de bal. Klungelig pakt Kalfa de bal. Kalkancıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkancıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daşçı speelt de bal door. Rüya speelt de bal door. Kalfa heeft problemen om de bal te vangen. Kalkancıoğlu is nu in balbezit. Kalkancıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hacıbektaşoğlu geeft een hoge lob. Balıkesirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Balıkesirli met een sublieme pass. Şamiloğlu rent richting de bal. Şamiloğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Perinçek probeert wanhopig de bal te grijpen. Ustaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustaoğlu geeft een lange en hoge pass. Kalfa geeft de bal voor. Şamiloğlu geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Perinçek bokst de bal weg.

88e minuut.
Yediveren rent richting de bal. İkizler bereikt de bal nog maar net als eerste. Daşçı onderschept slim de pass. Yediveren onderschept slim de pass. Yediveren draait met de bal, schiet en ... Perinçek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kayraq_10 57%, Bursaspor1616 43%.
Kayraq_10 - Bursaspor1616 0:3