Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eskişehirspor A..Ş konyaspor42ks
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


20e minuut.
Tabakçı is nu in balbezit. Tabakçı probeert naar een medespeler te passen. Yaşayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaşayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eskişehirspor A..Ş - konyaspor42ks 0:1

23e minuut.
Türkata passt de bal in één keer door. Lale rent richting de bal. Burdurlular tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burdurlular krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Türkata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yazıhan heeft problemen om de bal te vangen. Yazıhan geeft een lange en hoge pass. Şahinoğlu is nu in balbezit. Şahinoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Erikli passt de bal zonder na te denken. Yaşayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaşayan onderschept slim de pass. Yaşayan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tutar kopt de bal weg. Şahinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaslan is nu in balbezit. Şahinoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şahinoğlu draait met de bal, schiet en ... Çakılı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lale is nu in balbezit. Haki verovert de bal door een tackle van achteren. Haki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eskişehirspor A..Ş - konyaspor42ks 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eskişehirspor A..Ş 56%, konyaspor42ks 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eskişehirspor A..Ş - konyaspor42ks 1:1

59e minuut.
Erikli bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztaş is nu in balbezit. Uztaş probeert naar een medespeler te passen. Gencel rent richting de bal. Gencel schiet op doel. Ergin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Devrimşen speelt de bal door. Yaşayan is nu in balbezit. Yatkın rent richting de bal. Yaşayan onderschept slim de pass. Yaşayan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Devrimşen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gencel rent richting de bal. Gencel met een sublieme pass. Lale rent richting de bal. Lale geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ergin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eskişehirspor A..Ş 46%, konyaspor42ks 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eskişehirspor A..Ş - konyaspor42ks 1:1