Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŞANLIURFA SPOR 63 Fenerbahçe GFB
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Şanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Efe bereikt de bal nog maar net als eerste. Can werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ekmekçi rent richting de bal. Ekmekçi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŞANLIURFA SPOR 63 - Fenerbahçe GFB 1:0

13e minuut.
Korkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmaz speelt de bal door. Yunusoğlu is nu in balbezit. Gökkentli verovert de bal door een tackle van achteren. Gökkentli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Düzceli geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tekerlek de bal onder controle te krijgen. Inworp. Karkamış zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dink geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Tekerlek kopt de bal weg. Klungelig pakt Efe de bal. Dink speelt de bal door. Bilgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Değirmendereli passt de bal met de wreef. Efe is nu in balbezit. Efe probeert naar een medespeler te passen. Ekmekçi rent richting de bal. Ekmekçi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Özaltaylı met een sublieme pass. Efe is nu in balbezit. Dink begaat een overtreding. Dink krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Gökkentli is nu in balbezit. Gökkentli passt de bal in één keer door. Bilgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgin draait met de bal, schiet en ... Ayrancı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŞANLIURFA SPOR 63 - Fenerbahçe GFB 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŞANLIURFA SPOR 63 50%, Fenerbahçe GFB 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ŞANLIURFA SPOR 63 - Fenerbahçe GFB 1:1

82e minuut.
Tekerlek passt de bal met de wreef. Efe is nu in balbezit. Efe passt de bal zonder na te denken. Şanlı is nu in balbezit. Şanlı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŞANLIURFA SPOR 63 35%, Fenerbahçe GFB 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ŞANLIURFA SPOR 63 - Fenerbahçe GFB 1:1