Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YİĞİTLTD FLUgibeysFC
Normal Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Başardı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ümitoğlu komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Bağlar passt de bal met de wreef. Yetiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yetiş met een sublieme pass. Öztek rent richting de bal. Öztek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Inworp. Fakılı met de inworp. Tekpar is nu in balbezit. Tekpar geeft de bal voor. Daar is Volkansoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirtutmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Vurduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vurduk passt de bal zonder na te denken. Lalapaşa is nu in balbezit. Lalapaşa speelt de bal door. Afyonkarahisarlılar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
YİĞİTLTD - FLUgibeysFC 1:0

32e minuut.
Ümitoğlu geeft een hoge lob. Bağlar speelt de bal door. Yetiş heeft problemen om de bal te vangen. Lalapaşa rent richting de bal. Lalapaşa haalt uit met een fantastische trap. Paal! Süneroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Süneroğlu trapt de bal weg van het doel. Daar is Ümitoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yozgatlıoğlu met een sublieme pass. Volkansoy rent richting de bal. Volkansoy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Inworp. Ümitoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lalapaşa is nu in balbezit. Lalapaşa draait met de bal, schiet en ... Bağlar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kazandibi rent richting de bal. Afyonkarahisarlılar heeft problemen om de bal te vangen. Kazandibi is nu in balbezit. Afyonkarahisarlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Afyonkarahisarlılar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YİĞİTLTD 37%, FLUgibeysFC 63%.
YİĞİTLTD - FLUgibeysFC 1:0

47e minuut.
Klungelig pakt Bağlar de bal. Afyonkarahisarlılar verovert de bal door een tackle van achteren. Lalapaşa rent richting de bal. Afyonkarahisarlılar is nu in balbezit. Afyonkarahisarlılar schiet op doel. Süneroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Tekpar onderschept slim de pass. Yetiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yetiş speelt de bal door. Öztek bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztek haalt uit met een fantastische trap. Kirtutmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oğulsoy heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Kirtutmaz met een harde bal richting middenveld. Binboğa kopt de bal weg. Daar is Afyonkarahisarlılar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lalapaşa rent richting de bal. Lalapaşa schiet op doel. Süneroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Yozgatlıoğlu geeft de bal voor. Vurduk kan de bal niet met de borst controleren. Vurduk passt de bal met de wreef. Volkansoy is nu in balbezit. Volkansoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kocaeli geeft de bal voor. Ezoğlu kopt de bal weg. Lalapaşa is nu in balbezit. Bağlar verovert de bal door een tackle van achteren. Bağlar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Tekpar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalapaşa onderschept slim de pass. Lalapaşa passt de bal zonder na te denken. Afyonkarahisarlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Afyonkarahisarlılar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YİĞİTLTD 49%, FLUgibeysFC 51%.
YİĞİTLTD - FLUgibeysFC 1:0