Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçex Lefke Spor
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Bilgeataoğlu geeft de bal voor. Inworp. Yiğitsoy met de inworp. Oğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Özdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Usluer onderschept slim de pass. Usluer met een sublieme pass. Uztaş is nu in balbezit. Uztaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yiğitsoy met de inworp. Oğuz is nu in balbezit. Oğuz geeft een hoge lob. Bilgeataoğlu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçex - Lefke Spor 0:1

19e minuut.
Klungelig pakt Oğuz de bal. Bilgeataoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuz verovert de bal door een tackle van achteren. Oğuz controleert de bal met de borst. Oğuz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçex - Lefke Spor 0:2

24e minuut.
Özdemir rent richting de bal. Usluer speelt de bal door. Uztaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuz is nu in balbezit. Oğuz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Usluer passt de bal zonder na te denken. Daar is Oğuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gitmez is nu in balbezit. Oğuz verovert de bal door een tackle van achteren. Oğuz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçex - Lefke Spor 0:3

44e minuut.
Uykucu verovert de bal door een tackle van achteren. Uykucu passt de bal zonder na te denken. Özdemir speelt de bal door. Ardıçoğlu rent richting de bal. Ardıçoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçex 64%, Lefke Spor 36%.
Fenerbahçex - Lefke Spor 0:3

53e minuut.
Bilgeataoğlu geeft een hoge lob. Inworp. Yiğitsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuz geeft de bal voor. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uztaş rent richting de bal. De bal raakt de paal. Uztaş rent richting de bal. Uztaş schiet op doel. Develi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçex - Lefke Spor 0:4

63e minuut.
Uztaş schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bilgeataoğlu de bal onder controle te krijgen. Dinçbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçbaş passt de bal zonder na te denken. Çukurcalı geeft de bal voor. Develi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Lalapaşa geeft een lange en hoge pass. Karcılı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çukurcalı. Çukurcalı krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Funda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ardıçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Usluer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardıçoğlu onderschept slim de pass. Ardıçoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Uykucu is nu in balbezit. Oğuz onderschept slim de pass. Oğuz passt de bal zonder na te denken. Uztaş rent richting de bal. Uztaş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Urallı is nu in balbezit. Urallı geeft een hoge lob. Daar is Usluer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuz draait met de bal, schiet en ... Develi bokst de bal weg. Daar is Bartınlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uztaş rent richting de bal. Uztaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kastamonu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdemir verovert de bal door een tackle van achteren. Özdemir passt de bal zonder na te denken. Ardıçoğlu rent richting de bal. Ardıçoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Oğuz passt de bal zonder na te denken. Yiğitsoy rent richting de bal. Yiğitsoy speelt de bal door. Karcılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcılı passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Uykucu probeert de bal aan de voet te houden. Kastamonu geeft de bal voor. Hilalsoy heeft problemen om de bal te vangen. Oğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uztaş rent richting de bal. Uztaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçex - Lefke Spor 0:5

90e minuut.
İskenderoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karcılı met de inworp. Özdemir is nu in balbezit. Özdemir probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçex 58%, Lefke Spor 42%.
Fenerbahçex - Lefke Spor 0:5